Bejelentve a Worms Collection

2012. július 26.
2.0711
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Mastertronic kiadásában a közeli jövőben várhatóan egy átfogó Worms kollekció fog napvilágot látni, tudtuk meg a Team 17 és a kiadó közös közleményéből.

A csomag a Worms Collection címet kapta a keresztségben és meglepő módon - első körben legalábbis - kizárólag PlayStation 3-ra, valamint Xbox 360-ra lesz elérhető, PC-s változatokról viszont egyelőre még nem szólt a fáma. Arról azonban már igen, hogy a csomagra alig kell többet várnunk, mint egy hónap, augusztus 31-én ugyanis már mindenki számára elérhető lesz a három alkotást magába tömörítő pakk.

Hogy egészen pontosan a franchise melyik darabját is tartalmazza majd a Worms Collection? Információink szerint a legendás első Worms epizód mellett a Worms Ultimate Mayhemet, valamint a Worms 2: Armageddont, amelyekhez az összes kiegészítő és letölthető tartalom is elérhető lesz, de grafikai megújulásról vagy egyéb extrákról még nem hallottunk, mint ahogyan arról sem, hogy várható-e dobozos változat.

Minden bizonnyal igen, de az augusztus 31-re esedékes megjelenésig még feltehetően hallani fogunk egyet és mást a Worms Collection-ről.
3 hozzászólás

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 1 napja

pc-re is adják má **** ps **** az xbox360!!!!!!

válasz erre

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 1 napja

Kell!

válasz erre

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 1 napja

Nagggyon jóóóóó!mosolygó smiley

válasz erre
Worms Collection
2.400 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja