Bejelentve a Warlock: Master of the Arcane

2011. szeptember 01.
1.6821
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Újabb körökre osztott stratégiát jelentett be a minap a Paradox Interactive csapata, méghozzá az Ino-Co fejlesztőstúdióval karöltve, akik a jövőben egy Warlock: Master of the Arcane című videojátékon dolgoznak majd.

A Majesty franchise univerzumát felhasználó alkotásban Ardania földjére repít minket a fantasy kaland, ahol a mágia körül forog majd minden, mi magunk is egy nagy varázslót alakítunk, akinek a feladata, hogy egy erőteljes birodalmat és hadsereget építsen fel az ellenséggel szemben.

A játék első ránézésre és hallomásra olyan, mintha a Civilization-sorozatot elegyítenénk a fantasy tematikával, ezzel a kijelentéssel pedig kiválóan össze is foglaltuk a Warlock: Master of the Arcane lényegét. Az alkotásban nagy szerepet játszik majd a harc is, epikus ütközetekre készülhetünk, amelyeket leginkább gonosz lényekkel és fenevadakkal vívunk meg, legyőzésük leghasznosabb módszerét pedig a mágia kínálja. A kizárólag PC-re érkező Warlock: Master of the Arcane várhatóan 2012 tavaszán kerülhet a boltok polcaira.
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 7 hónapja és 16 napja

Ilyen stratégiai játékokból annyi van, hogy Dunát lehetne rekeszteni velük. De nem is hiszem ám el, hogy erre mindre igény van, meg hogy mindegyik tud valami forradalmi újdonságot adni a játékosoknak.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja