Bejelentve a Warhammer 40.000: Dawn of War II - Retribution kiegészítő

2010. augusztus 18.
3.6171
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Aki úgy gondolta, hogy a THQ a jövőben hanyagolni fogja a Warhammer 40.000 univerzumában játszódó Dawn of War-sorozatot, az óriásit tévedett, a cég ugyanis a gamescom 2010 alkalmából egy vadonatúj kiegészítőt jelentett be az alkotáshoz, ami az egyszerű, de nagyszerű Retribution nevet kapta a keresztségben.

Az expanzió egy önállóan futtatható darab lesz, tehát nem kell hozzá az alapjáték, megjelenésére pedig 2011 első negyedévében számíthatunk, kizárólag PC-re.

Sajnos az illetékesek nem voltak túl bőbeszédűek a közleményben, de annyit már biztosra vehetünk a Retribution bővítménnyel kapcsolatban, hogy története a Chaos Rising után néhány esztendővel zajlik majd, és érdekessége, hogy a Dawn of War II esetében első ízben lesz lehetőségünk egyszemélyes kampányában minden egyes fajjal felgöngyölíteni a kis történetet. Annyi szent, hogy az orkoknak komoly szerepük lesz a sztoriban, és a fejlesztők elmondásai alapján az expanzió újdonságai között találhatunk majd új multiplayer egységeket, pályákat, valamint friss játszható frakciókat is. Jól hangzik? Akkor íme, egy trailer is kapcsolódik a bejelentéshez, hogy teljes legyen a kép.

#tv#
1 hozzászólás

 
Minden hír, videó és cikk
gamescom 2010
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profiljaiPet profilja