Bejelentve a Theatre of War 2: Battle for Caen

2010. szeptember 29.
3.6411
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár azt hittük korábban, hogy a Theatre of War-sorozat immáron végleg szakít a második világháborúval - lévén a harmadik epizód már egy kicsit későbbi történelmi eseményt dolgoz fel -, az illetékesek úgy gondolták, hogy még a széria második darabjából ki lehet hozni egy újabb kiegészítőt, aminek köszönhetően a minap bejelentették a Battle for Caen alcímmel rendelkező darabot, amely természetesen ismét kizárólag PC-re készül, és feltehetően még idén a boltok polcaira kerülhet.

Az expanzió betöltésével az Epsom és a Goodwood hadműveletek részesei lehetünk majd, amelyek 1944.

június 26 és július 19 között zajlottak. Mi a brit 11. Páncélos Hadosztályt vehetjük irányításunk alá, farkasszemet nézve az első, a második és a huszonegyedik SS hadosztállyal, valamint a 12. SS Páncélosokkal. Az expanzió betöltésével negyven új brit, Wehrmacht és SS egység került lemintázásra, így például olyan hadigépezetek, mint a Gepard, a Crusader III AA, a Cromwell, a Churchill, a Sherman Firefly, a PaK 43, vagy éppen a Porsche tornyos Tiger B. Mindehhez nyolc új normandiai pálya csatlakozik majd, amelyeket többjátékos módban is átharcolhatunk. A nívós felhozatallal rendelkező Battle for Caen kiegészítő sajnos egyelőre konkrét megjelenési dátum nélkül létezik.
3 hozzászólás

Vendég

14 éve, 3 hónapja és 6 napja

Augusztusban már harcoltak.
Méghozzá a Por. tornyosak.
Nem szoktak tévedni, elég realisztikus a lemodellezés. pl: az agyú ás a lőszer ballisztikai profilját is figyelembe vették. Persze ez csak a legnehezebb fokozaton lesz tapasztalható..

válasz erre

totyak

14 éve, 8 hónapja

Tele van a padlás 2. világháborús játékokkal.

válasz erre

Tibit

14 éve, 8 hónapja

Kár, hogy Normandiában nem voltak még Királytigrisek. Nem tűnik nagyon történelemhűnek így első "olvasásra".

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljatotyak profiljaManiac profilja