Bejelentve a The Lost Chronicles of Zerzura

2011. szeptember 19.
2.9671
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Újabb klasszikus point n click kalandjáték bejelentésének hírét hozta el közénk a minap a Mata Hari és a Black Mirror-sorozatért is felelős Cranberry Productions, akik a The Lost Chronicles of Zerzura címmel készítik legújabb videojátékukat.

Az első hallásra kissé furcsa címet viselő alkotás rendhagyó módon nem a jelenbe, hanem egyenesen a múltba repít minket, méghozzá az 1514-es esztendőbe, a sötét középkor és az inkvizíció korába, ahol egy Feodor nevű főhőst irányíthatunk majd.

A játékban egy szokásosan misztikus és rejtélyektől mentes kaland vár majd ránk, amelynek köszönhetően bejárjuk az egész világot, megismerkedünk számtalan kultúrával, míg végül el nem jutunk Zerzurába, a spanyol inkvizíció legvéresebb központjába, hogy ott segítségére legyünk bátyánknak, akit egy korabeli repülő masina elkészítéséért vetettek a hatóság elé. A játék a fejlesztők szerint rendkívüli atmoszférával bír majd, nem mellesleg pedig számtalan, a stílusra jellemző fejtörőt is tartalmazni fog. A megjelenési dátum egyelőre ismeretlen - 2012 elejére várható -, de a célplatform kizárólag a PC.
4 hozzászólás

Vendég

10 éve, 9 hónapja és 18 napja

Vendég írta:
Kár hogy nincs magyaritása.
Már van!kacsintó smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 10 hónapja és 25 napja

Kár hogy nincs magyaritása.

válasz erre

Vendég

13 éve, 8 hónapja és 3 napja

De jó kaland ismét!

válasz erre

Vendég

13 éve, 8 hónapja és 3 napja

Tetszetős!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja