Bejelentve a Sonic Generations!

2011. április 19.
2.0271
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Sega brigádja értelmetlennek tartotta a számtalan pletyka után, hogy tovább titkolja a Sonic Generations projekt meglétét, így a mai napra virradóra meg is erősítették, hogy igen, valóban készül a játék, amely a következő nagy Sonic cím lesz, megjelenésére pedig még az idén számíthatunk, PlayStation 3 és Xbox 360 konzolokon.

A játék Sonic születésnapi meglepetéseinek egyik darabja lesz és azzal a célzattal készül, hogy kielégítse a régi és az új Sonic fanatikusok igényeit is.

Az alkotást mindemellett a kis kék sündisznó 20 éves fennállásának három nagy korszaka ihlette, így lesz 2D és 3D is, mindez pedig full HD-ban! Magyarul tehát arra készül a Sega brigádja, hogy kiragadva az eddigi Sonic játékokból az emlékezetes momentumokat és megvalósításokat, egyetlen játékban gyúrja össze azokat méghozzá úgy, hogy egy kerek egész története legyen a programnak. Izgalmasan hangzik nem igaz? Kíváncsian várjuk a további információkat, de addig is lehet örülni, hiszen hivatalossá lett a Sonic Generations!
1 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

14 éve, 1 hónapja és 15 napja

[Tiltott felhasználó!]

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja