Bejelentve a Sonic CD

2011. augusztus 26.
2.0891
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Alighogy a Sega nyugati vezére bejelentette számunkra, hogy az elkövetkező években számtalan régi címük feltámasztása várható, a mai nap reggelén a cég be is jelentette a Sonic CD-t, amely nem más, mint az 1993-as Mega CD-re megjelent Sonic játék feldolgozása, amely nem mellesleg egyben a Sonic 4 előzménye is.

A klasszikus alkotás 2011-es verziójáról egyelőre még keveset tudunk, de arra már most mérget vehetünk, hogy az eredeti japán soundtrack fog felcsendülni a háttérben, illetve a játékmenethez sem nyúlnak hozzá az illetékesek, csak egy kicsit megszépítik a küllemet.

Egyéb változtatásról egyelőre nem jelentett számunkra a Sega, így a szebb grafika mellett ne is várjunk sok más újdonságot. A Sonic CD érdekessége egyébiránt, hogy nem csak PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra, hanem PC-re, iOS, Android és Windows 7 Phone rendszerekre is megérkezik, méghozzá a tervek szerint idén télen. Azt nem mondanánk, hogy a bejelentés felér a Shenmue folytatásának leleplezésével, de kétség sem férhet hozzá, hogy így is nagyon boldogok vagyunk, hiszen egy újabb mára már elfeledett Sonic epizód kerül feldolgozásra a Sega részéről.
1 hozzászólás

marco

13 éve, 8 hónapja és 6 napja

Hiphip Hurrrá!!!!mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja