Bejelentve a Skylanders Spyros Adventure

2011. február 14.
2.3231
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Minden különösebb előjel nélkül, az Activision brigádja a hétvége folyamán egy vadonatúj videojáték bejelentésével örvendeztette meg a fanatikusokat, amely nem meglepő módon egy már jól bejáratott franchise újabb darabja kíván lenni, történetesen ugyanis egy vadonatúj Spyro alkotás lelepleződésének lehetünk szemtanúi, amely bár nem teljes egészében a kis lila sárkányról szól majd, de kétségtelenül köré épül fel, ha másért nem is, a jól csengő cím miatt mindenképpen.

Hogy mi is lesz ez a Skylanders Spyros Adventure? Nos, akár hiszitek, akár nem, egy igazi érdekesség, hiszen amolyan játék a játékban funkcióval bír majd a program.

A cím ugyanis bár önmagában egy platformer stílusú játékprogram, a benne szereplő karaktereket - összesen 32 darab lesz - kézzelfogható figurákként vásárolhatjuk majd meg, amelyeket egy úgynevezett "portálra" illesztve integrálhatjuk a játékba.

A Skylanders Spyros Adventure-t az Activision nem titkoltan a fiatalabb korosztálynak címkézve küldi majd a boltok polcaira - egyelőre kérdéses, hogy mikor -, ámbár az olyan jellemzők, mint a karakterek egyéni, fejleszthető és speciális képességei, a többjátékos mód lehetősége, valamint az egyéb hasonló tényezők arra engednek következtetni, hogy azért annyira mégsem a legapróbb korosztályt célozza meg a Skylanders Spyros Adventure-rel a kiadó. Pontos megjelenési dátum és a célplatformok egyelőre ismeretlenek.
3 hozzászólás

Vendég

13 éve, 9 hónapja és 1 napja

öööhh...nem tudok mit mondani rámosolygó smiley

válasz erre

Vendég

14 éve, 3 hónapja és 26 napja

Az manapság luxus.

válasz erre

Vendég

14 éve, 3 hónapja és 26 napja

valami eredeti ötlet senkinek nincs a spájzban?

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja