Bejelentve a Ship Simulator Extremes: Ferry Pack

2011. február 27.
3.8941
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Paradox Interactive és a VSTEP csapata a tegnap esti órákban bejelentette, hogy újfent bővítik a már egy ideje a boltok polcain is fellelhető Ship Simulator Extremes című alkotást, méghozzá egy Ferry Pack névre keresztelt DLC csomaggal, ami már címével is árulkodó lehet, és nem is téved aki úgy gondolja, egy nagy halom új kompot kapunk a bővítmény letöltésével.

Bár a "nagy halom" kifejezés nem a legtalálóbb, hiszen csupán öt darab új hajó válik elérhetővé, de azok garantáltan mind különbözőek lesznek.

Akad ugyanis direkt a szűk csatornáknak szánt darab, de gyorsabb széria is, amelyek egytől egyig elérhetők lesznek a kampányban, a Free Roam-ban és a többjátékos mókában is. Az új hajóknak köszönhetően egy vadonatúj, 10 küldetésből álló kampány is elérhetővé válik, valamint új gameplay momentumok, így a hajó rámpájának nyitogatása, a feltöltés-kipakolás opciója, és a többi. A bővítmény a tervek szerint március 8-án válik elérhetővé, kizárólag digitális formátumban, 15 eurós árcédulával. Alant a kiegészítéshez kapcsolt trailer:

#tv#
Ship Simulator Extremes című alkotást, méghozzá egy Ferry Pack névre keresztelt DLC csomaggal, ami már címével is árulkodó lehet, és nem is téved aki úgy gondolja, egy nagy halom új kompot kapunk a bővítmény letöltésével.'>
3 hozzászólás

Vendég

14 éve, 3 hónapja és 8 napja

Bár nem kapott túl jó értékelést, de azért szerintem nagyon jó kis game

válasz erre

Vendég

14 éve, 3 hónapja és 8 napja

De jó!

válasz erre

skyman

14 éve, 3 hónapja és 8 napja

És ilyen Titanicos kiegészítőt nem készítenek hozzá?
Pedig az lenne az igazán fain.

válasz erre
Ship Simulator Extremes
9.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja