Bejelentve a Sesame Street: Elmo's Musical Monsterpiece

2012. május 19.
4.0771
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Újabb Szezám utca által ihletett videojáték fogja riogatni gyermekeinket az idén nyáron, a Warner Bros és a Griptonite Games ugyanis bejelentették a Sesame Street: Elmo's Musical Monsterpiece című alkotást, amely a ritmusjátékok sorát kívánja erősíteni, méghozzá kizárólag Nintendo Wii-n és Nintendo DS-en.

A játék Samantha Ryan, a Warner Bros. egyik elnöke szerint teljes egészében gyermekbarát lesz, de a kicsik mellett a nagyok, sőt az egész család is csatlakozhat a mókázáshoz.

Hogy miből fog állni ez a mókázás? Nos, többségében éneklésből és táncból, valamint olyan fejlesztő és tanító szándékú mini-játékokból, amelyek a széria vicces musicaljein alapul majd.

A Sesame Street: Elmo's Musical Monsterpiece egyébiránt június magasságában fog a boltok polcaira kerülni, mintegy kitaposva a terepet a júliusban debütáló legújabb Szezám utca DVD-nek (Sesame Street: Elmo's Magic Numbers), amely természetesen alaposan kapcsolódni fog a videojátékhoz és fordítva, így a főszerepet ugyan mindkét helyen Elmo kapja, de olyan ismert szereplők társaságában, mint például Big Bird, Zoe vagy éppen Rosita.
3 hozzászólás

Vendég

12 éve, 5 hónapja és 16 napja

Szerintem nem is neked készült.Gondolom még nincs gyereked?

válasz erre

Vendég

12 éve, 11 hónapja és 11 napja

Vendég írta:
Egy játék amivel sosem fogok játszani.mosolygó smiley
+1

válasz erre

Vendég

12 éve, 11 hónapja és 12 napja

Egy játék amivel sosem fogok játszani.mosolygó smiley

válasz erre
Sesame Street: Elmo's Musical Monsterpiece
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Gargameth profiljaBotyi profiljaKisember001 profiljamarco profilja