Bejelentve a Scribblenauts Unmasked: A DC Comics Adventure

2013. május 16.
2.1261
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Újabb fejlesztőcsapatot, illetve ismert sorozatot szemelt ki magának a közelmúltban a Warner Bros csapata, akik ezúttal a Scribblenauts-széria készítőit kérték fel arra, hogy ötvözzék jól ismert alkotásukat a DC képregény-univerzum sajátosságaival.
 

Ez a gyakorlatban annyit jelent majd, hogy a Scribblenauts Unmasked: A DC Comics Adventure címet kapott alkotás keretein belül a franchise jól ismert játékmenetét a DC szuperhősei, és azok különleges képességei fogják színesíteni, így a jól ismert karakterek mellett olyan szereplőkkel is találkozhatunk a pályákon, mint Bane, Harley Quinn, Lex Luthor, Sinestro, The Riddler vagy Joker.

Természetesen nem hiányozhatnak majd a jól ismert helyszínek sem, így a hősök oldalán Gotham City, Metropolis és Atlantis is várni fog ránk, sőt, olyan, korábban még soha nem látott karakterekbe is belebotolhatunk, mint Wonder Joker vagy Bane Lantern, akik valamiféle furcsa mutációból jöhettek létre.

A fejtörőkre és akciókra kiélezett platformer várhatóan még idén ősszel felkerül a boltok polcaira, méghozzá PC-re, Nintendo Wii U-ra és Nintendo 3DS-re, a 5th Cell fejlesztésében.
3 hozzászólás

Vendég

7 éve, 3 hónapja és 8 napja

Érdekesen hangzik, nem rossz

válasz erre

Vendég

7 éve, 3 hónapja és 8 napja

Érdekes h nintendo ÉS pc

válasz erre

Vendég

7 éve, 3 hónapja és 8 napja

Aranyos!

válasz erre
Scribblenauts Unmasked: A DC Comics Adventure
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt