Bejelentve a Saints Row: The Third!

2011. március 03.
2.3941
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A mai nap reggelén végre elérkezett az idei GDC kiállítás első komolyabb bejelentése, a THQ korábbi ígéretei szerint ugyanis végre hivatalosan is bejelentették a Saints Row-sorozat harmadik epizódját, amely a Saints Row: The Third névre hallgat, megjelenésére pedig valamikor az idei év végén számíthatunk PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra.

Ideális lesz tehát a játék a karácsonyfa alá, annak ellenére is, hogy története korántsem szeretetet és békét sugároz.

A Volition fejlesztésében készülő alkotás ugyanis egy minden eddiginél felnőttesebb és komolyabb darab lesz, ahol nem csak taxizással és családtagjaink megvédésével fogjuk elütni az időt, hanem ádáz és vérre menő küzdelmeket kell folytatnunk a 3rd Street Saints területekért, egy Syndicate névre keresztelt erőszakos banda ugyanis folyamatos követelésekkel áll elő, amelyeket csak háborúval tudunk megtorolni. Egyelőre ennyit tudtunk meg a harmadik Saints Row-ról a röpke bejelentés pillanatában, illetve még azt, hogy a múlt hónapban bemutatott képek hivatalosak voltak. Ne feledjük továbbá, ha a GDC expó alatt nem kapunk további információkat a játékról, az áprilisi GameInformer címlapon hozza a sztorit, így onnan majd minden fontos részletet közvetítünk nektek.
Saints Row: The Third névre hallgat, megjelenésére pedig valamikor az idei év végén számíthatunk PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra.'>
2 hozzászólás

marco

14 éve, 2 hónapja és 24 napja

Azt én is. Saints Row nagy kedvenc!mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

14 éve, 2 hónapja és 24 napja

Remélem előrébb hozzák majd a megjelenési dátumot mert én nem igazán szeretnék karácsonyig várnimeglepett smiley

válasz erre
Saints Row: The Third
914 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
GDC 2011
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profiljaGargameth profiljarDAVE profilja