Bejelentve a Rhythm Thief and the Emperors Treasure

2011. augusztus 31.
1.7741
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy vadonatúj, kizárólag Nintendo 3DS-re érkező videojátékot jelentett be néhány órával ezelőtt a Sega csapata, amely a Rhythm Thief and the Emperors Treasure címet kapta, megjelenésére a jövő esztendő elején számíthatunk, betöltését követően pedig egy aranyos történet mellett a ritmusé és a fejtörőké lesz a főszerep.

A sztori szerint egyenesen Párizsba látogatunk majd, ahol egy Raphael nevű tolvaj bőrébe bújhatunk, akinek élete mindaddig a besurranásról és a lopásról szól, amíg elő nem kerül egy rejtélyes ereklye, amely még hősünk édesapjáé volt.

A játékban a ritmusé lesz a központi szerep, a háttérben szóló zenére ritmikusan reagálva irányíthatjuk majd Raphaelt Párizs utcáin, illetőleg így oldhatjuk majd meg a fejtörőket is. Az anime stílusú küllemmel rendelkező alkotás egy erős egyjátékos kampánnyal rendelkezik majd, de többjátékos mód is várható hozzá a StreetPass-nak köszönhetően. Pontos megjelenési dátum és egyéb információk nem láttak napvilágot a Rhythm Thief and the Emperors Treasure-ról, de, hogy egy újabb kiváló Nintendo 3DS játék van készülőben, arra mérget vehettek.
2 hozzászólás

Vendég

13 éve, 8 hónapja és 1 napja

De nagy ötlet!mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 8 hónapja és 1 napja

Nemrég vettem a 3DS-emet, de a játékok még minidg elég drágák hozzá, annak az árát is lejjebb vihetnék. Ezért elég kevés cuccot veszek meg rá, de ezt mindenképp beszerzem!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja