Bejelentve a Real World Racing

2012. augusztus 14.
1.4311
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy PC-exkluzív versenyjáték bejelentésével örvendeztetett meg minket a tegnap esti órákban a Playstos Entertainment csapata, akik Real World Racing címmel egy állítólagosan realisztikus versenyjáték fejlesztésébe kezdtek, amelyet betöltve a világ számtalan nagyvárosában versenyezhetünk, így Párizsban, Rómában, Londonban vagy Berlinben.

Hogy a realisztikus versenyjáték fogalma miként fér meg a felső nézetes megvalósítással, az legyen a fejlesztők lelkiismeretére bízva, mindenesetre a Real World Racing eme klasszikus autóversenyzős játékok esetében alkalmazott perspektívát kívánja erőltetni.

Hogy a Playstos Entertainment mivel szeretné majd feldobni a játékot, az egyelőre még kérdéses, de az biztos, hogy betöltését követően találni fogunk benne egy alapos karrier módot, árkád lehetőséget, komplett online élményt, mintegy nyolcvan autót és a fentebb már említett, elsősorban nagyvárosokba invitáló pályákat.

Ha indie címként, nyomott áron, jó hangulattal felruházva dobják majd piacra játékukat az illetékesek, még lehet is valami a Real World Racingből. Szerintetek?
1 hozzászólás

Vendég

8 éve, 11 hónapja és 3 napja

Szerintem ez tök ígéretes. Én szeretem ezt a stílust amúgy is.

válasz erre
Real World Racing
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

sony1515 profiljadarkomen profiljaYanez profiljarDAVE profiljaGnoresz profiljamarco profilja