Bejelentve a Prototype 2: Blackwatch Collector's Edition

2012. február 16.
1.6931
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy különleges Prototype 2 kiadás bejelentésével borzolta a mai nap reggelén a rajongók idegeit az Activision, akik bemutatták a játék egy Blackwatch Collector's Edition címet kapott, direkt a fanatikusoknak szóló kiadványát, amely számtalan extrával kívánja majd elárasztani a csomagba beruházókat.

A különleges, lényegesen vaskosabb csomagolás mellett ugyanis a limitált kiadványban egy Radnet Edition és egy Colossal Mayhem nevet viselő letölthető tartalom mellett természetesen számtalan kézzel fogható ajándék is helyet kap.

Így a játék lemeze mellett például egy ajándék CD, amelyen a Prototype 2 zenéi kapnak helyet, de egy keménykötésű művészeti könyvet is tartalmaz majd a csomag, sőt, a Blackwatch változat megvásárlásával kapunk egy kódot, amelynek hála 20 százalékkal olcsóbban vásárolhatjuk meg magunknak a Prototype: The Labrinth képregényt a Prototype Merchandise Store-ból.

A bővített kiadvány várhatóan az alapjátékkal egyetemben fog megérkezni, így április 24-én kerülhet a boltokba, méghozzá 80 dollár körüli árcédulával, kizárólag PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra.
Prototype 2 kiadás bejelentésével borzolta a mai nap reggelén a rajongók idegeit az Activision, akik bemutatták a játék egy Blackwatch Collector's Edition címet kapott, direkt a fanatikusoknak szóló kiadványát, amely számtalan extrával kívánja majd elárasztani a csomagba beruházókat.'>
3 hozzászólás

italianman

11 éve, 6 hónapja és 18 napja

Nekem meg van mosolygó smiley

válasz erre

marco

13 éve, 2 hónapja

Szép pakk, jó játék, jó tartalmak - már csak egy jó ár kéne hozzá... 80 dollár, háááát....

válasz erre

Braddock

13 éve, 2 hónapja

Sosem érdekelt ez a játék és valószínüleg nem is fog!

válasz erre
Prototype 2
9.500 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja