Bejelentve a Pole Position 2012

2012. március 06.
2.6571
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Folytatja a tavalyi évben debütált Pole Position-sorozatát a Kalypso Media, tudtuk meg a kiadó legfrissebb bejelentéséből, amelynek köszönhetően lényegesen több lehetőség segítségével vethetjük bele magunkat a Formula 1 sportág menedzselésébe.

A Pole Position 2012 ugyanis egy menedzserjáték lesz, amelynek betöltésével az egyik legnépszerűbb autós sportág hátterébe nyerhetünk bepillantást a segítségével.

Az alkotás továbbra sem tartalmaz valódi elnevezéseket, így autómárkákat és pilótaneveket, de így is rá lehet majd ismerni a legtöbb versenyautóra és istállóra.

A játék számtalan aprócska újítással örvendeztet majd meg minket az idei évaddal, amelynek keretein belül ugyanaz lesz a feladatunk, így készíteni egy saját F1-es csapatot, szerelőket, pilótákat, autókat, majd ügyes fejlesztéseknek és stratégiáknak köszönhetően mindenkit magunk mögé utasítva eljutni a csúcsra.

A Pole Position 2012 elődjéhez hasonlóan kizárólag PC-re készül, továbbra is a grafikai megjelenés elé helyezi a játékmenet kérdését, megjelenési dátummal pedig még nem rendelkezik.
5 hozzászólás

Braddock

13 éve, 2 hónapja és 1 napja

Ez a világ engem nagyon érdekel!

válasz erre

gymtonic74

13 éve, 2 hónapja és 1 napja

Amilyen jó menedzser alkat vagyok. Lennének kleptomániás szerelöim, meg 2 gyengén látó túlsúlyos pilótám. Meg süketnéma mérnököm. Skizofrén csapat fönök. Piromán takarító személyzet. Mi lennénk, a Hungarian Dream Team.röhögő smileyröhögő smileyröhögő smiley

válasz erre

marco

13 éve, 2 hónapja és 1 napja

sasikaa írta:
Kikéne próbálni ezt a gammát!
Tedd azt. Én is gondolkodom rajta. Nagyon érdekel ez a világ. Kipróbálnám ezt a menedzselgetést. Csak hát sok idő...szomorú smiley

válasz erre

sasikaa

13 éve, 2 hónapja és 1 napja

Kikéne próbálni ezt a gammát!

válasz erre

Vendég

13 éve, 2 hónapja és 1 napja

Király game biztos kipróbálom. Megpróbálom kirúgni Vettelt, az agyamra megyröhögő smiley

válasz erre
Pole Position 2012
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja