Bejelentve a Patrician Online

2010. augusztus 18.
2.0741
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
A gamigo AG és a Kalypso Media hivatalosan is bejelentették a Patrician Online című böngészőjátékot, amely valamikor 2011-ben fog megjelenni PC-re.

"Az a jól bevált stratégiánk, hogy a népszerű szoftverekből böngésző alapú programokat készítünk és színvonalas online élményt biztosítunk a felhasználók számára. A Kalypso Media számunkra ideális partner a Patrician Online megvalósításában, véleményem szerint nagyon sikeres lesz ez a projekt" -nyilatkozta Patrick Streppel, a gamigo AG marketingfőnöke és igazgatója.

A produktumban több ezer felhasználó élheti át a Hanza-szövetség fénykorát és építheti ki saját kereskedelmi birodalmát. A szoftverben a felhasználók egy középkori kereskedő bőrébe bújhatnak, aki a nulláról indul, de ha minden jól megy, akkor idővel hírnevet szerezhet magának. A matérián a Gaming Minds és a Funatics Software brigádja munkálkodik, akik a Cultures Online című stratégiai böngészőjáték fejlesztésében is részt vettek. A csapat a Patrician IV alapján fogja elkészíteni az alkotást. Aki megveszi a sorozat negyedik epizódját, az a mellékelt kód segítségével jelen lehet a Patrician Online záró béta tesztjén.
2 hozzászólás

Tibit

14 éve, 9 hónapja és 14 napja

Na ez már valami! De én inkább hívnám Port Royal Online-nak. kacsintó smiley

válasz erre

Vendég

14 éve, 9 hónapja és 15 napja

Végre egy anyag az idei gamescomon ami engem is érdekel...mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profilja