Bejelentve a Paradox Interactive gamescom 2011 felhozatala

2011. július 15.
2.2851
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Alig egy hónap múlva kezdődik Európa legmonumentálisabb videojátékos expója, avagy a kölni gamescom 2011, amely remélhetőleg újfent legalább akkora méreteket ölt, mint tavaly, így sok-sok bejelentésre és egyebekre számíthatunk majd.

Az eseményen legfrissebb információink szerint már biztosan ott lesz a svéd Paradox Interactive brigádja, akik a legtöbb efféle összejövetelen tiszteletüket teszik, méghozzá általában egy igencsak nívós felhozatallal.

Nem lesz ez másképpen a 2011-es gamescom-on sem, a PC-s játékok, elsősorban a stratégiák nagymesterei ugyanis rögtön öt nagyobb címet is kiállítanak majd, többek között természetesen a hazai fejlesztésű és világviszonylatban is elismert King Arthur II-t, de idén kivételesen nem csak stratégiát, hanem MMO-t is köszönthetünk a Paradox felhozatalában a Salem képében. Ha kíváncsi vagy rá, hogy milyen játékokról fogunk biztosan hallani az augusztus 17 és 21 között megrendezésre kerülő expón a svédektől, akkor íme a teljes lista:

King Arthur II (PC, Role-playing Wargame)
Crusader Kings II (PC, Strategy, RPG)
Naval War Arctic Circle (PC, Strategy)
Salem (PC, MMO, Role-Playing)
Magna Mundi (PC, Grand Strategy, Real Time Strategy, Historical)
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 6 hónapja és 21 napja

Valahogy a Paradox játékok sosem fognak meg annyira, hogy érdemesnek találjam őket a vásárlásra és a játékra. Egyszer csinálnának egy címet, ami nekem is bejön!

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
gamescom 2011
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja