Bejelentve a Panzer Corps

2010. december 06.
6.4821
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
A médiában nemrégiben felröppent hírek alapján úgy tűnik, hogy a közelmúltban egy kimondottan kemény fába vágta a fejszéjét a The Lordz Games Studio, ugyanis mint kiderült, ezek a komoly kihívásokra igencsak fogékony, derék leányok és legények nem kevesebbet vállaltak be, mint, hogy Panzer Corps néven életre keltsék a régi idők világháborús stratégiai játékainak atmoszféráját, semmi mással össze nem hasonlítható hangulatvilágát.

Némi bizakodásra adhat okot az a tény, hogy a vérszemet kapott, lelkes kockafejű csapat, a Panzer General nyomdokain haladva igyekszik majd 2011-ben célba érni.

Az utóbbi alkotás neve nyilván ismerősen és meglehetősen jól cseng az idősebb generációba tartozó felhasználók tízezrei számára, ezért aztán nem árt, ha a "lordok" felöltik azt a bizonyos nadrágot, mert egy trehány módon összedobott, a játékosok aktuális ízlésvilágának nem megfelelő remake-kel hatalmasat lehet bukni, ami aztán a negatív anyagi vonzatai mellett még jókora presztízsveszteséget is okozhat a cégnek. "Számos a II. világháború témakörét feldolgozó stratégiai játék található meg a piacon, azonban azt kell, hogy mondjam, hogy a Panzer Corps akkorát fog robbanni, hogy minden más alkotást lemos majd a porondról. A stúdiónál mindannyian tisztában vagyunk azzal, hogy rendkívül magasra tettük a lécet azáltal, hogy visszatértünk a gyökerekhez, elindulva a Panzer General nyomdokain, de higgyék el nekem, mindent megteszünk majd, hogy a tőlünk telhető maximumot hozhassuk ki a matériából és így újból beköszönthessen a stratégiai játékok aranykora" -nyilatkozta Tim van der Moer, a The Lordz Games Studio ügyvezető igazgatója.


Bejelentve a Panzer Corps - 2. kép



Bejelentve a Panzer Corps - 3. kép



Bejelentve a Panzer Corps - 4. kép



Bejelentve a Panzer Corps - 5. kép



Bejelentve a Panzer Corps - 6. kép

2 hozzászólás

Vendég

14 éve, 4 hónapja és 7 napja

Maniac írta:
A hétszázát, ezt nagyon várjuk!!!mosolygó smiley
en a mai napig eloveszem a PG-t. remelem nem sulnek fel a Corps-al a fejlesztok.

válasz erre

Maniac

14 éve, 6 hónapja és 9 napja

A hétszázát, ezt nagyon várjuk!!!mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljaKisember001 profiljamarco profiljatotyak profiljaGargameth profilja