Bejelentve a Nox Mortis

2010. augusztus 23.
2.4511
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
A Gameforge kiadó hivatalosan is bejelentette a készülő Nox Mortis című online böngészőalapú szerepjátékát a 2010-es kölni gamescom rendezvényen.

A matérián a Rough Sea Games fejlesztőbrigádja munkálkodik és nemsokára kezdetét veszi a záró béta tesztje. A szoftver a 19. század végére kalauzolja el a felhasználókat, ahol amolyan Van-Helsing szerű atmoszférában játszódik a történet. A programban egy várost kell lépésről-lépésre felderítenünk, amely menedékhelyül szolgál az embereknek a sötétség gonosz teremtményei elől.

A szoftverben arra is lehetőségünk van, hogy a többi játékossal megküzdjünk az arénában. Ezen kívül akár még párbajozhatunk is másokkal az arra kijelölt ökölvívó ringben. A stadion remek színhelyül szolgál az ilyen jellegű bajnoki mérkőzéseknek. A karakterek felszerelése fontos szerepet játszik az alkotásban, ugyanis minél jobb cucca van valakiknek, annál nagyobb az esély rá, hogy győzzön a harcok során. A flash alapú PVP játékban több, mint 700 különféle egyedi eszköz található, ezekbe beletartoznak a ruházatok, a felszerelések és a fegyverek. A Nox Mortis lényege az, hogy legyőzzük a karakterünkkel a gonosz hatalmat és helyreállítsuk a békét.
nincs még hozzászólás

 
Minden hír, videó és cikk
gamescom 2010
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja