Bejelentve a legújabb Dragon Age: Origins DLC, avagy a Witch Hunt

2010. augusztus 26.
2.8851
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Úgy tűnik, hogy a BioWare DLC-gyára továbbra is ontja magából a - füst helyett - újabb és újabb letölthető tartalmakat, hol a Mass Effect 2-höz, hol pedig a már második részére készülő Dragon Age-hez.

Jelen esetben a tavalyi esztendő legjobb szerepjátékához jelentettek be egy vadonatúj bővítményt, amit a Witch Hunt címre kereszteltek, és jelenleg minden jel arra utal, hogy az utolsó ilyen mini-expanzió lesz a sorban, mielőtt belecsaphatnánk a folytatás történetébe.

Persze mindez csupán spekuláció, de az tény, hogy a DLC egy régóta függőben lévő sztoriszálat fog elvarrni, és a BioWare maga is úgy nyilatkozott, hogy egy drámai konklúziót teremtenek benne a játékhoz. Ez azt jelenti, hogy bár a sztori lezárul, mellékszálakat még gyárthatnak hozzá letölthető tartalomként, ugyanakkor kevés esély van rá, hogy ez megtörténhet. A Witch Hunt egyébiránt egy évvel azután játszódik, hogy az Archdemon elpusztult, a mi feladatunk pedig Morrigan felkutatása lesz. A kiegészítés szeptember 7-től lesz tölthető a szokásos helyről, méghozzá 560 MS vagy BioWare pont, illetve 7 dollár ellenében. Íme három kép a DLC-ről:


Bejelentve a legújabb Dragon Age: Origins DLC, avagy a Witch Hunt - 2. kép


Bejelentve a legújabb Dragon Age: Origins DLC, avagy a Witch Hunt - 3. kép


Bejelentve a legújabb Dragon Age: Origins DLC, avagy a Witch Hunt - 4. kép


nincs még hozzászólás

Dragon Age: Origins
11.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja