Bejelentve a Kung Fu Superstar

2012. május 23.
1.5761
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Újabb, ismételten csak és kizárólag az Xbox 360 mozgásérzékelős szenzorához készülő verekedős játékról kaptunk híreket a Microsoft és a Kinesthetic Games kooperációjának köszönhetően.

A Kung Fu Superstar címet kapott alkotás ugyanis várhatóan egy Kinect-exkluzív videojáték lesz, amelynek betöltésével valódi Kung Fu technikákat sajátíthatunk el, illetve alkalmazhatunk a virtuális környezetben.

A legtöbb efféle címmel ellentétben a Kung Fu Superstar - habár még szinte semmit sem tudunk róla - a figyelemre érdemes alkotás lesz, hiszen nem egy újabb neve nincs, csak a hírverés érdekében pedálozó brigád áll a projekt mögött.

A Kinesthetic Games-ben ugyanis valamikori Lionhead tagok - Kostas Zarifis, Danny Chengas és így tovább - gyűltek össze, ami már most garanciát jelent a minőségre.

A hivatalos bejelentésből egyébiránt még annyit tudtunk kihámozni, hogy a fejlesztőknek egyetlen célja van a játékkal, miszerint képernyőinkre varázsolják - méghozzá interaktív formában - a valamikori Kung Fu filmek hangulatát és látványvilágát. Kíváncsian várjuk, hogy mire jutnak!
2 hozzászólás

Vendég

12 éve, 11 hónapja és 9 napja

Na majd ebben is olyan mozgás lesz, mint a SW Kinectben. Lassított felvétel.wtf smiley Gagyi lesz ez is, mint az összes mozgásérzékelős ****.

válasz erre

Vendég

12 éve, 11 hónapja és 9 napja

Kinecttel lehetetlen jó játékot csinálni. Nem igaz hogy nem jönnek rá...

válasz erre
Kung Fu Superstar
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profiljaGargameth profilja