Bejelentve a Hegemony Rome: The Rise of Caesar

2011. október 15.
3.0071
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Longbow Games a mai nap reggelén egy friss játék bejelentésével örvendeztetett meg minket, amely a Hegemony Rome: The Rise of Caesar címre hallgat és elsősorban a valós idejű stratégiák szerelmeseinek kíván örömet okozni.
 

Jó helyen kapiskál az a fanatikus, aki valamiféle hasonlóságot vél felfedezni a Hegemony Gold: Wars of Ancient Greece és a frissen bejelentett cím között, a fejlesztők ugyanis annak folytatásaként tekintenek a 2012 tavaszán érkező The Rise of Caesarra.

A széria legújabb installációjában azonban néhány évszázadot előre ugrunk az időben, így a nagy Julius Cézár korába csöppenhetünk, akinek oldalán megvívhatjuk a politikai ambíciókkal jócskán megáldott hadvezér legnagyobb csatáit, legyen szó a betörő barbár hadseregekről vagy a fővárost fenyegető felkelőkről. A Hegemony Rome elsősorban a háborúzásra koncentrál majd, így ne keressünk a hátterében túlontúl mély gazdasági vagy egyéb rendszereket, de aki ismeri a korábbi epizódot, az minden bizonnyal tisztában van azzal, hogy ez éppen úgy jó ahogyan van. A Hegemony Rome: The Rise of Caesar hivatalos honlapja a bejelentéssel együtt elérhetővé vált, így bővebb információkra éhes rajongóknak érdemes ott folytatniuk a kíváncsiskodást.
1 hozzászólás

Vendég

10 éve, 2 hónapja és 16 napja

Stratégia minden mennyiségben jöhet!

válasz erre

 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaM.O.R.P.H. profiljaManiac profiljaiPet profilja