Bejelentve a Harley Pasternak's Hollywood Workout

2012. május 22.
1.5631
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Újabb testmozgásra kiélezett videojátékkal kívánja riogatni közönségét a Majesco Entertainment, akik a Heavy Iron Studios-szal közös kooperációban bejelentették a Harley Pasternak's Hollywood Workout című videojátékot, amelyet betöltve nem csak a játéknak és a szórakozásnak, hanem a kemény zsírégetésnek is komoly szerep jut.

Az alkotásban ugyanis olyan direkt fitnesz programokat, ezáltal étkezési tanácsokat és tornagyakorlatokat találhatunk majd, amelyeket a hollywoodi celebek is előszeretettel alkalmaznak.

Na de, hogy mégis ki az a Harley Pasternak? Nagyjából éppen olyan testépítő celeb, mint hazánkban Norbi, annyi különbséggel, hogy Harley nem csak celebet játszik a televízióban, hanem saját programok kidolgozásával meg is mozgatja az ottani sztárvilágot.

Az ő, saját maga által kifejlesztett fitnesz programjaiban vehetünk tehát részt a televíziók képernyői előtt mi magunk is a Harley Pasternak's Hollywood Workout betöltésével, amely várhatóan idén ősszel kerül fel a boltok polcaira, méghozzá Xbox 360-ra és Nintendo Wii-re.
2 hozzászólás

Vendég

12 éve, 10 hónapja és 16 napja

szerintem tök felesleges, samsung tévéken is van ilyen

válasz erre

Vendég

12 éve, 10 hónapja és 16 napja

Mekkora királyság!

válasz erre
Harley Pasternak's Hollywood Workout
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
totyak profiljamarco profilja