Bejelentve a Golfstar

2010. augusztus 25.
2.0301
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
A gamigo AG kiadó hivatalosan is közzétette a felhasználók részére a készülő Golfstar című kliensjátékát, amely előreláthatólag év végén fog megjelenni.

Az online golf szimulátoron az ázsiai Com2us fejlesztőbrigád dolgozik gőzerővel, és ha minden az eredeti terveik szerint alakul, akkor októberben kiadják a terméket. A szimulátor programban hat különböző golfpálya várja a játékosokat eltérő nehézségi fokozatokkal. A szoftverben részt vehetnek kezdők, középhaladók és profik is, mindenki kiválaszthatja a számára megfelelő mértékű kihívást jelentő szintet.

A karakterünket folyamatosan fejleszthetjük, minél többet gyakorlunk a golfpályán, annál ügyesebben fogunk játszani, a cél az, hogy elsők legyünk a ranglistán és mi legyünk minden idők legjobb virtuális golfjátékosai. A produktumban arra is van lehetőség, hogy személyre szabva összeállítsuk az ízlésünknek megfelelő golf ütőszettet és kidolgozzuk az egyéni taktikánkat, amivel nagyobb esélyünk lesz a nyerésre. A karakterünk kinézetét is személyre szabhatjuk, többféle frizura, szemszín, ruházat és egyéb hasonló dolog közül válogathatunk. A kiadó egyelőre nem hozta napvilágra azt az információt, hogy mikor kezdődik a késztermék bétája, de hamarosan ez is ki fog derülni.


Bejelentve a Golfstar - 2. kép

nincs még hozzászólás

 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja