Bejelentve a Gatling Gears

2010. november 12.
2.3721
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
Jó hírrel szolgálhatunk a pörgős, akciódús stratégiai játékok szerelmeseinek, ugyanis az Electronic Arts jóvoltából nemrégiben lehullott a lepel, a cég Gatling Gears névre keresztelt gyermekéről, amelynek piacra dobását a kiadó 2011 tavaszára tervezi.
 

Garancia lehet a kiváló minőségre, hogy a médiában megjelent képek alapján rendkívül mutatós grafikával rendelkező szoftvert a tehetséges, kreatív programozók tucatjait foglalkoztató, amszterdami székhelyű Vanguard Entertainment csapata fejleszti.

A szoftver címe első blikkre kissé félrevezető lehet ugyan, de senkit nem tévesszen meg a látszat, mert nem egy agyatlan, kidolgozatlan lövöldét takar, hanem egy olyan alkotást, amely Mistbound univerzumában játszódik, ahol számtalan, rendkívül hatékony nehéz fegyverzetű egységet irányíthatunk, amelyek utasításainkat szigorúan betartva követik saját harci taktikánkat. Mivel feladataink igencsak összetettek, kézhez kapunk egy hőst is Max Brawleyvel személyében, aki hathatós segítséget nyújt majd nekünk az éppen aktuális küldetésünk véghez viteléhez. A játék PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra érkezik.


Bejelentve a Gatling Gears - 2. kép

1 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

11 éve, 24 napja

[Tiltott felhasználó!]

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja