Bejelentve a Gas Guzzlers

2011. augusztus 19.
1.8361
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A gamescom 2011 adta bemutatkozási lehetőséget nem csak a nagyobb fejlesztőcsapatok, hanem a kisebb, indie brigádok is igyekeznek kihasználni, így például a Gampires csapata, akik bejelentették legújabb alkotásukat, a Gas Guzzlers-t, ami egy nagyon addiktív, harcra kiélezett autóversenyes videojáték kíván lenni, belső nézettel, számtalan kocsival, fegyverekkel, fejlesztésekkel és egyebekkel.

A program tehát leginkább egy modern Death Rally-ra hasonlít, annyi különbséggel, hogy itt a humor is nagy szerepet játszik.

A Gas Guzzlers várhatóan nem csak egyjátékos, hanem többjátékos mókát is tartalmazni fog, előbbi esetében számtalan, fokozatosan nehezedő pálya és kihívás, míg utóbbinál igazi, vérre menő harcok és a kampányból megismert aszfaltcsíkok várják a zúzásra éhes fanatikusokat, akiket egyszemélyes játékmódban folyamatosan hajtani fog előre az újabb pályák, autók és fejlesztések feloldásának lehetősége is. A Gampires csapata a tervek szerint még idén ősszel szeretné a boltok polcaira küldeni alkotását, kizárólag PC platformokra, ám, hogy pontosan mikor, azt egyelőre még nem kötötték az orrunkra.
1 hozzászólás

Vendég

13 éve, 9 hónapja és 7 napja

De kár hogy csak PC. Jó lenne valami Blur utód...

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
gamescom 2011

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja