Bejelentve a Free Aqua Zoo

2010. december 01.
17.6611
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
A bambergeri upjers GmbH hivatalosan is bejelentette legújabb állatokkal foglalkozó böngészőalapú játékát, a Free Aqua Zoo-t.

A kiadó nagy sikert könyvelhetett el magának a My Free Farm című alkotásával és a hírek szerint továbbra is az állatokkal kapcsolatos programok készítésével akar a babérokra törni, ezért úgy döntött, hogy megalkotja a felhasználók számára a halas témájú projektjét, amelyben kezdő, vagy akár profi akvaristaként egy saját akváriumot birtokolhatnak a játékosok és belevághatnak a haltenyésztésbe.

A programban 40 hal közül válogathatunk, emellett az online játékbeli üzletben számos dekorációhoz juthatunk hozzá némi pénz ellenében. A halakat nemcsak az online Store-ban vásárolhatjuk meg, hanem horgászat közben is horogra akadhat néhány példány. Aki kicsit is ért az akvarisztikához, annak feltűnhet, hogy a játékban édesvízi akváriumot lehet berendezni különféle halakkal, viszont az ábrákon számos különböző tengeri halfaj található, amelyek igaz, hogy színesek és jól mutatnak a víz alatti paradicsomunkban, viszont mindenki tudja, hogy a korallok, a doktor hal és társaik mind sós vízben élnek és közük sincs az édesvízi tavakhoz. Ettől eltekintve a játék szórakoztató lehet azok számára, akik a színes halakban szeretnének gyönyörködni, illetve esztétikusan be szeretnék rendezni a vízi birodalmukat, bónuszként a halakat be lehet tanítani különböző trükkökre is. A felhasználóknak a mókán kívül gondoskodniuk kell a kedvenceikről, rendszeresen etetni kell őket, szakszerűen kitakarítani az akváriumot és a többi. Aki az életben tapasztalt akvarista, vagy bővebb ismeretekkel rendelkezik az akvarisztikáról, az tekintsen el a szoftver hiányosságaitól, mert nem a szakmai haltartásról szól. A Free Aqua Zoo főleg a fiatalabb korosztály számára készült és kizárólag a könnyed kikapcsolódásra helyezi a hangsúlyt. A matéria indulásával kapcsolatban még semmilyen információt nem árultak el a készítők, de várhatóan hamarosan kezdetét veszi a víz alatti "halászat".


Bejelentve a Free Aqua Zoo - 2. kép

46 hozzászólás

Vendég

12 éve, 6 hónapja és 6 napja

Nem tudom elkezdeni a játékot, kérem segítsen valaki.
Csitri vagyok a 2-es játékon

válasz erre

Vendég

12 éve, 11 hónapja és 12 napja

Az aquazoon már játszom...Egyébként negyonjó játék,csak most ujra van telepítve a gépem...És nem enged be!Valaki tudja h miért van?

válasz erre

Vendég

12 éve, 11 hónapja és 26 napja

létezi toka hal diskó hal meg minden hal ami ebben a játék baan szerepel

válasz erre

Vendég

13 éve, 1 hónapja és 5 napja

tök jó a játék!kacsintó smileykacsintó smileykacsintó smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 1 hónapja és 20 napja

nagyon jó ez a játékmosolygó smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 2 hónapja és 16 napja

sziasztok!
Hogy kell etetni a halacskákat,egyszerűen nem tudom,segítene valaki?

válasz erre

Vendég

13 éve, 7 hónapja

menő smileymosolygó smileyszomorú smileymeglepett smileymeglepett smileynyelvnyújtó smileykacsintó smileyröhögő smileymeglepődött smileymeglepődött smileymeglepődött smiley:confusedwtf smileyajt

válasz erre

Vendég

13 éve, 7 hónapja és 4 napja

brutális 5-ös vok röhögő smiley menő smiley hát ez non meglepődött smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 8 hónapja és 13 napja

Vendég írta:
hogy kell regisztrálni meglepődött smileymeglepődött smileymeglepődött smiley
regisztrálni ugy kell hogy beirod hogy free aqua zoo és ott az elsöre kattintasz és kattintasz rá hogy játsz velünk és regisztrálsz

válasz erre

Vendég

13 éve, 10 hónapja és 9 napja

Vendég

13 éve, 10 hónapja és 9 napja

Vendég írta:
xqwnm
mi ez

válasz erre

Vendég

13 éve, 10 hónapja és 9 napja

xqwnm

válasz erre
1234a(z) 4 -ből
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja