Bejelentve a Free Aqua Zoo

2010. december 01.
16.4891
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
A bambergeri upjers GmbH hivatalosan is bejelentette legújabb állatokkal foglalkozó böngészőalapú játékát, a Free Aqua Zoo-t.
Advertisement

A kiadó nagy sikert könyvelhetett el magának a My Free Farm című alkotásával és a hírek szerint továbbra is az állatokkal kapcsolatos programok készítésével akar a babérokra törni, ezért úgy döntött, hogy megalkotja a felhasználók számára a halas témájú projektjét, amelyben kezdő, vagy akár profi akvaristaként egy saját akváriumot birtokolhatnak a játékosok és belevághatnak a haltenyésztésbe.

A programban 40 hal közül válogathatunk, emellett az online játékbeli üzletben számos dekorációhoz juthatunk hozzá némi pénz ellenében. A halakat nemcsak az online Store-ban vásárolhatjuk meg, hanem horgászat közben is horogra akadhat néhány példány. Aki kicsit is ért az akvarisztikához, annak feltűnhet, hogy a játékban édesvízi akváriumot lehet berendezni különféle halakkal, viszont az ábrákon számos különböző tengeri halfaj található, amelyek igaz, hogy színesek és jól mutatnak a víz alatti paradicsomunkban, viszont mindenki tudja, hogy a korallok, a doktor hal és társaik mind sós vízben élnek és közük sincs az édesvízi tavakhoz. Ettől eltekintve a játék szórakoztató lehet azok számára, akik a színes halakban szeretnének gyönyörködni, illetve esztétikusan be szeretnék rendezni a vízi birodalmukat, bónuszként a halakat be lehet tanítani különböző trükkökre is. A felhasználóknak a mókán kívül gondoskodniuk kell a kedvenceikről, rendszeresen etetni kell őket, szakszerűen kitakarítani az akváriumot és a többi. Aki az életben tapasztalt akvarista, vagy bővebb ismeretekkel rendelkezik az akvarisztikáról, az tekintsen el a szoftver hiányosságaitól, mert nem a szakmai haltartásról szól. A Free Aqua Zoo főleg a fiatalabb korosztály számára készült és kizárólag a könnyed kikapcsolódásra helyezi a hangsúlyt. A matéria indulásával kapcsolatban még semmilyen információt nem árultak el a készítők, de várhatóan hamarosan kezdetét veszi a víz alatti "halászat".


Bejelentve a Free Aqua Zoo - 2. kép

Advertisement
46 hozzászólás

Vendég

9 éve, 1 hónapja és 17 napja

Nem tudom elkezdeni a játékot, kérem segítsen valaki.
Csitri vagyok a 2-es játékon

válasz erre

Vendég

9 éve, 6 hónapja és 23 napja

Az aquazoon már játszom...Egyébként negyonjó játék,csak most ujra van telepítve a gépem...És nem enged be!Valaki tudja h miért van?

válasz erre

Vendég

9 éve, 7 hónapja és 9 napja

létezi toka hal diskó hal meg minden hal ami ebben a játék baan szerepel

válasz erre

Vendég

9 éve, 8 hónapja és 17 napja

tök jó a játék!

válasz erre

Vendég

9 éve, 9 hónapja és 3 napja

nagyon jó ez a játék

válasz erre

Vendég

9 éve, 9 hónapja és 27 napja

sziasztok!
Hogy kell etetni a halacskákat,egyszerűen nem tudom,segítene valaki?

válasz erre

Vendég

10 éve, 2 hónapja és 11 napja

:confusedajt

válasz erre

Vendég

10 éve, 2 hónapja és 16 napja

brutális 5-ös vok hát ez non

válasz erre

Vendég

10 éve, 3 hónapja és 24 napja

Vendég írta:
hogy kell regisztrálni
regisztrálni ugy kell hogy beirod hogy free aqua zoo és ott az elsöre kattintasz és kattintasz rá hogy játsz velünk és regisztrálsz

válasz erre

Vendég

10 éve, 5 hónapja és 20 napja

Vendég

10 éve, 5 hónapja és 20 napja

Vendég írta:
xqwnm
mi ez

válasz erre

Vendég

10 éve, 5 hónapja és 20 napja

xqwnm

válasz erre
1234a(z) 4 -ből

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profiljaM.O.R.P.H. profiljaTommy profiljaiPet profiljaGargameth profilja