Bejelentve a Forge of Empires

2011. december 04.
4.9831
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Újabb böngészős stratégiát jelentett be az InnoGames csapata, akiknek legújabb alkotásuk a Forge of Empires címre hallgat és a kőkortól egészen a középkorig élhetjük majd át benne a világtörténelmet, elsősorban nem konkrét eseményekre, hanem a technológia fejlődésére koncentrálva.

A játék a valós idejű stratégiákon belül a városépítést helyezi előtérbe, de természetesen a nagyszabású csaták is megjelennek majd, amelyeket az egyjátékos kampányban a rendkívül fejlett mesterséges intelligenciával, online módban pedig hús vér emberekkel vívhatunk meg.

Merthogy a Forge of Empires komoly online támogatással rendelkezik majd, vérre menő PvP küzdelmekre számíthatnak azok, akik csatlakoznak az alkotás világához. A játék ugyanakkor nem sok újdonságot mutat majd fel a hasonszőrű középkori stratégiákhoz mérten, így tehát városépítés, városmenedzselés, hadseregek toborzása és háborúzás vár ránk a megjelenést követően. Hogy ez pontosan mikor lesz, azt sajnos még nem kötötték az orrunkra az illetékesek, de a hivatalos honlapon már jelentkezhetünk a zárt bétákra, így amennyiben megtetszett a fenti sorok alapján a Forge of Empires, tudod a dolgod.
3 hozzászólás

Vendég

13 éve, 5 hónapja és 8 napja

Gondolom, freetoplay lesz ez is...

válasz erre

Vendég

13 éve, 5 hónapja és 8 napja

Tényleg jól néz ki, bár semmi extra...

válasz erre

marco

13 éve, 5 hónapja és 8 napja

Hinnye de pofás!meglepett smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaM.O.R.P.H. profiljatotyak profilja