Bejelentve a Fly'n'

2012. május 08.
1.3811
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy jelenleg még név nélküli egyszemélyes fejlesztőcsapat egy vadonatúj és rendkívül ígéretes indie platformer bejelentésének hírét kürtölte szét a nagyvilágon.

A Fly'n' címet kapott alkotás teljes egészében egyjátékos élményeket kínál, méghozzá a platformerek és a puzzlerek stílusát ötvözve, az atmoszférát előtérbe helyezve. A játékról egyelőre még elég keveset tudunk, arra azonban már mérget vehetünk, hogy küllemre leginkább a Botanicula és az Insanely Twisted Shadow Planet ötvözeteként jellemezhető.

Ez részben játékmenetére is igaz, hiszen a Fly'n' betöltésével egy érdekes, természet ihlette világba csöppenhetünk, ahol egy kis kék lényt irányítva kell megoldani az elénk tornyosuló fejtörőket és gyűjtögetni a különféle érdekességeket.

A Fly'n' a tervek szerint csak és kizárólag PC-re jelenhet majd meg, ám premierjéről egyelőre még nem tudunk pontosabb információkat. Az biztos, hogy az alkotás ott lesz az októberi IndieCade fesztiválon, amely a kiadó nélküli videojátékok egyik gyűjtőhelye, ám, hogy akkor már kész változatban, netán csak pénzgyűjtési célzattal, azt még egyelőre szintén nem tudjuk.
1 hozzászólás

Vendég

12 éve, 11 hónapja és 2 napja

Érdekes, biztos jó lesz!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profilja