Bejelentve a Dungeon Lords MMXII

2012. április 16.
1.5701
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Ugyan a múltban korántsem a Dungeon Lords volt a legnevesebb alkotása a Nordic Games és a Heuristic Games kooperációjának, a csapat mégis úgy döntött, hogy a legendás Wizardry-sorozat helyett inkább a még tíz éves múlttal sem rendelkező szerepjátékot kívánja felújítani számunkra.
 

Akinek ugyanis a Dungeon Lords MMXII alapján nem esett volna le - a római számokkal hadilábon állóknak: Dungeon Lords 2012 - a cím nem takar mást, mint a legendás akció-szerepjáték újragondolását.

Hogy minderre miért volt szükség, arra maga a Nordic Games producere, Gennaro Giani sem tudott normális magyarázatot adni, ugyanakkor arra már mérget vehetünk, hogy az 50-70 órányi játékidőt tartalmazó, kooperatív módot is birtokló kampányban az eredetihez képest teljesen átszabták a felhasználói interfészt, új multiplayer lehetőségeket vezettek be, szépítettek a küllemen, mindemellett pedig új felbontásokat tettek elérhetővé és megalkottak egy vadonatúj, gyors karakterkészítő rendszert is.

Mindez azonban még nem minden, hiszen új mágiarendszer és varázslatok, új kasztok és skillek, számtalan friss küldetés, új mini térkép, de megújult inventory és loot rendszer is fogad majd minket az első betöltést követően, sőt, a grafika mellett még a hangokat is remaszterizálták a készítők, magyarán mindenhez hozzányúltak egy kicsit, hogy a Dungeon Lords MMXII teljesen mai, mondhatni trendi legyen.

Megjelenési dátumunk ugyan egyelőre nincs a témában, de addig reméljük nem is merik bejelenteni azt az illetékesek, ameddig meg nem erősítik a Wizardry-sorozat hasonló felújítását!
2 hozzászólás

Shade

10 éve, 4 hónapja és 8 napja

Óóó, szerettem ezt a játékot. Hülyén hangozhat, de az idióta zárfeltörő rendszer miatt hagytam abba, már 2 óra játék után kb.

válasz erre

Vendég

10 éve, 4 hónapja és 9 napja

Igen jonak tunik.

válasz erre
Dungeon Lords MMXII
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaWickedSick profilja