Bejelentve a Dungeon Gate

2011. november 02.
1.9261
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Wild Games Studio legfrissebb információi szerint már javában készül a csapat műhelyében a soron következő videojáték, amely a Dungeon Gate címre hallgat majd és egy kissé átlagos szerepjátéknak ígérkezik, nem kevés kalandos éllel a fedélzeten.

A nyitott világban játszódó és többféle befejezéssel, több szálon futó történettel rendelkező alkotásban Barrillian világába kerülünk majd, amelyet egy érdekes DNS mutáció fertőzött meg, a mi dolgunk pedig az lesz, hogy megkeressük az egész gyökereit, ezáltal gyógyírt remélve a történtekre.

A fejlesztők hét óriási dungeon mellett kihívást jelentő harcokat és fejtörőket is ígérnek a Dungeon Gate-hez, nem mellesleg pedig 40 órányi játékmenetet és fejleszthető karaktereket is. A kampány mellett egyébiránt többjátékos mód is várható, amely feltehetően kimerül a kooperáció nyújtotta lehetőségekben, így várhatóan barátaink oldalán is átélhetjük majd a Dungeon Gate történetét. Erre azonban még egy kicsit várnunk kell, ugyanis a premier csak 2012 elején esedékes, akkor is csak PC-re.
3 hozzászólás

Vendég

6 éve, 4 hónapja és 7 napja

Sajnos nagyon gyenge termék lett

válasz erre

Vendég

8 éve, 1 hónapja és 13 napja

Remélem nem a manapság menő free to play lesz....

válasz erre

Vendég

8 éve, 1 hónapja és 13 napja

Nagyon jónak tűnik így a tervek alapján!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljaImperator profiljaEAG1 profilja5t3v3nk3 profiljarDAVE profiljasmadi1968 profiljagery1113 profiljaTÓTH JULIANNA profiljahavrillal profilja