Bejelentve a Dragon's Dogma: Dark Arisen

2012. szeptember 21.
2.5631
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az elért sikereknek köszönhetően várható volt, hogy a Capcom a jövőben egy új videojátékot fog bejelenteni a Dragon's Dogma franchise-hoz kapcsolódóan, és a jelenleg is zajló Tokyo Game Show keretein belül meg is történt a nagy leleplezés, a cég ugyanis bemutatta a Dragon's Dogma: Dark Arisent.

Habár a "bemutatás" elég súlyos kifejezés, hiszen az alkotásról a címén túl egyelőre szinte semmit sem tudunk, de azt már igen, hogy a projekt Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra készülődik a háttérben.

A sorozat legújabb darabját - feltehetően csak a TGS miatt - egyelőre csak a japán fanatikusoknak erősítették meg, de mivel az első epizód is eljutott hozzánk, biztosak vagyunk abban, hogy mi sem fogunk kimaradni a jóból.

Történetről és egyebekről egyébiránt még semmit sem tudtunk meg, de mivel a játékosok biztosan áthozhatják mentéseiket a bemutatkozó epizódból, ezért arra számítunk, hogy a sztorit tekintve alapos kapcsolat lesz a két cím között. Kíváncsian várjuk az első konkrét információkat a játékról!
1 hozzászólás

badam10

7 éve, 3 hónapja és 11 napja

Egészen korrekt kis játékra sikeredett

válasz erre
Dragon's Dogma: Dark Arisen
11.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
Minden hír, videó és cikk
TGS 2012
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

nurbanu profiljagery1113 profiljaManiac profilja