Bejelentve a Disney Infinity

2013. január 16.
2.1831
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Már hónapokkal ezelőtt értesülhettünk - igaz még csak pletyka szintjén - a Disney azon terveiről, miszerint Toy Box cím alatt szeretnének masszív kihívói lenni az egyre népszerűbbé váló Skylanders-sorozatnak.

A hírek később egy Disney Infinity nevű alkotásról árulkodtak, valamint január közepére esedékes bejelentésről, ami annak rendje és módja szerint meg is történt, így kiderült, hogy az alkotás mögött a Disney és a Pixar kooperációját találhatjuk, amelyet az Avalanche Software kíván kivitelezni.

A Disney Infinity a koncepcióját tekintve teljes egészében megegyezik a Skylanders franchise-zal, magyarán a gyűjtögethető figurákra építi fel üzletpolitikáját a cég, amelyeket megvásárolva újabb karakterekkel bővíthetjük az alkotás kínálatát.

A negyvenféle gyűjthető bábut egy speciális beviteli eszköz segítségével teleportálhatjuk majd az óriási, szabadon bejárható világba, amelyet szintén a két óriáscég által életre hívott univerzumok ihlettek.

A játék a tervek szerint még idén júniusban megjelenhet majd, méghozzá PC-re, PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és mobilkészülékekre.

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.
1 hozzászólás

csirkee

7 éve, 8 hónapja és 19 napja

hát ez nagyon jó! tetszik!

válasz erre
Disney Infinity
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profilja