Bejelentve a Dance! Its Your Stage

2011. július 28.
1.9531
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
PlayStation 3-ra, Nintendo Wii-re és meglepő módon PC-re megjelenő táncolós videojátékot jelentett be a minap a PQube Ltd.

csapata, akik bár egyértelműen nem szeretnék megváltani a világot ezzel a programmal, de leginkább a PC-s játékosoknak - akik a táncolós játékok hiányától szenvednek - fognak kiváltképpen kedvezni az illetékesek. A Dance! Its Your Stage címre keresztelt alkotásban egyébiránt professzionális koreográfiákat találhatunk majd, amelyeket igazán profi előadók fognak bemutatni nekünk.

A játékban lehetőségünk lesz igazi karriert befutni, így a kezdőtől egészen a profi táncosig verekedhetjük fel magunkat. Összesen 20 dal áll majd a rendelkezésünkre ahhoz, hogy rászabjuk az alsó szomszéd fejére a plafont, a nótákat pedig nyolc helyszínen adhatjuk elő, amelyek között az élő televíziós adás mellett jacht, repülőtér, utca, de még helikopterleszálló is lesz. Ha nem szeretnénk egyedül mozogni, akkor lehetőségünk lesz három barátunkkal együtt betanulni a koreográfiákat. Az alkotás PlayStation 3-as változata Move, a Nintendo Wii-s verziója Wii Balance Board, míg a PC-s Xbox 360 kontroller és Dance Mat támogatással lesz ellátva. Érkezési dátum és egyéb információk egyelőre nem állnak rendelkezésünkre.
2 hozzászólás

Vendég

9 éve, 9 hónapja és 22 napja

Sehogy, kalimpálsz vele

válasz erre

Vendég

9 éve, 9 hónapja és 22 napja

xbox kontroller??? azzal hogy lehet majd táncolni?

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profilja