Bejelentve a Core Blaze

2011. január 02.
2.8271
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Újabb MMORPG bejelentésére ébredhettünk a mai nap reggelén, méghozzá egy olyan újabb kizárólag online játékra kiélezett alkotás leleplezésére, ami az ég adta világon semmiféle újdonsággal nem szolgál majd a stílus fanatikusainak.

A Core Blaze-t ugyanis az Unreal Engine 3 hajtja, és a már többször is látott északi mitológiából szeretné meríteni tematikáját, így tehát óriási barbár és viking-forma karaktereket, valamint a hozzájuk illeszkedő hatalmas szörnyeket várhatjuk a játék betöltését követően.

Ahogyan fentebb már elhangzott, az újdonságokat ne itt keressük, az MMO játékokban már ezerszer látottak fognak visszaköszönni ránk, így sem a harc-, sem a fejlődési rendszer nem kecsegtet semmi frissességgel. Ami egy nagyon csekély egyediséget szolgáltat a játéknak, az a kardok és pajzsok kiemelkedő használata, lévén mégis az északi kultúráról beszélünk, ott pedig a nyers erőnél minden fontosabbnak bizonyult. A Core Blaze tehát egyelőre egy átlagos MMO, de ne vonjuk meg magunktól azt az élményt, hogy később, ha meglátjuk a nevet, akkor megnézzük, mi történt vele, hiszen sokszor a kicsikből lesznek az igazán nagyok. Megjelenés valamikor az idén, kizárólag PC-re.
2 hozzászólás

Vendég

12 éve, 11 hónapja és 21 napja

Vendég írta:
Na és mikor jelenik meg?
Azt nem lehet tudni sajnos. Húzódik egy ideje....wtf smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 11 hónapja és 21 napja

Na és mikor jelenik meg?

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljaKisember001 profiljamarco profilja