Bejelentve a Combat Mission: Battle for Normandy - Commonwealth Forces

2011. november 13.
1.9761
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Battlefront.com csapata leleplezte a Combat Mission: Battle for Normandy legújabb kiegészítőcsomagját, amely a Commonwealth Forces címet kapta és a fejlesztők előszeretettel nevezték közleményükben csak "modulnak".

Az elnevezés azonban másodlagos, a hangsúly sokkal inkább az újabb tartalmakon van, amelyekben bővelkedik az expanzió. A teljesség teljesíthetetlen igénye nélkül a bővítményben feltűnnek például olyan újabb német egységek, mint a Waffen SS és a Luftwaffe, de a Churchill, a Cromwell, a Stuart és a Firefly páncélosok különféle változatai is.

Ez természetesen még nem minden, hiszen a német oldalon feltűnnek még a Királytigris és a Jagdpanzer harckocsik, de vadonatúj küldetések és csataterek is színesítik a második világháborús stratégia felhozatalát. A Commonwealth Forces expanzió 35 dolláros áron érhető el a kiadó honlapjáról, használatához pedig elengedhetetlen lesz az alapjáték megléte. Amennyiben azt sem birtokolnánk, érdemes beruházni rá abban az esetben, ha szeretjük az igényesen kidolgozott, a történelemhez hűséges stratégiákat, ahol egyáltalán nem jelentenek tabut a német egységek.
3 hozzászólás

Vendég

13 éve, 6 hónapja és 5 napja

Elég ****ul néz ki...

válasz erre

Vendég

13 éve, 6 hónapja és 5 napja

Vendég írta:
imádom a ww2-es játékokat
Ezzel valószínűleg nem vagy egyedül, én is.mosolygó smiley Amúgy én ww1-esekkel is tolnám, de nincsenek.szomorú smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 6 hónapja és 5 napja

imádom a ww2-es játékokat

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja