Bejelentve a Civilization V legújabb kiegészítője

2012. február 17.
1.8461
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A 2K Games és a Firaxis bejelentették, hogy tavasszal Gods & Kings Expansion Pack címmel egy újabb kiegészítővel gyarapodik a Civilization V, amelynek köszönhetően ismét számtalan újdonsággal gazdagodik majd a játék világa.

Amint ugyanis a Firaxis csapatától megszokhattuk, letölthető kiegészítő ide vagy oda, azok mindig dugig vannak újdonságokkal, így a Gods & Kings sem fog kilógni a sorból, újabb gameplay tartalmak mellett - amelyek között megtalálhatjuk majd a Pantheon of the Gods-ot is - új városstátuszok is bevezetésre kerülnek Mercantile és Religious névvel.

A bővítmény mindemellett - és most jön az igazi lényeg - kilenc vadonatúj civilizációt, ugyanennyi csodát, három küldetéssorozatot, egy maréknyi új egységet, épületet, technológiát és erőforrást is tartalmazni fog.

Így megjelennek többek között hollandok, a kelták és a maják, a küldetések között pedig leginkább középkori darabok lesznek, így például Róma bukása, de egy rendkívül érdekes, viktoriánus science-fiction (!) misszió is integrálásra került.

Mindez természetesen csak a jéghegy csúcsa, a háttérben még számtalan újdonság és apró módosulás vagy frissítés várható a Gods & Kings kiegészítőtől, amelynek egyelőre még nincs pontos megjelenési dátuma, csak annyi biztos, hogy tavasszal érkezik, annak is leginkább a végén.
Civilization V, amelynek köszönhetően ismét számtalan újdonsággal gazdagodik majd a játék világa.'>
1 hozzászólás

Braddock

13 éve, 2 hónapja

Az öcsém értékelni fogja!

válasz erre
Civilization V
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Mordorer profiljaBotyi profiljarDAVE profilja