Bejelentve a Children of Liberty

2012. március 15.
1.5761
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Children of Liberty címmel készít videojátékot a 2011-es év legjobb indie fejlesztője címet is elnyert Lantana Games csapata, akiktől korábban is azt vártuk, hogy egy rendkívül kreatív alkotást tesznek majd elénk, az imént megnevezett mű esetében pedig ez abszolút meg is fog valósulni.

A Children of Liberty ugyanis egy klasszikus, kettő dimenziós, a korabeli kalandjátékokra emlékeztető csodaszép küllemmel rendelkező platformer lesz, amelynek keretein belül az amerikai polgárháború korába repülhetünk vissza, ám a platformelemek és a komolyabb harcok helyett itt a lopakodásé lesz a főszerep, valamint a kimért, türelmes játéké.

A Unity grafikus motort felhasználó Children of Liberty igencsak egyedi látványt fog nyújtani, a tradicionális animációk teljes egészében 21. századi formában elevenednek majd meg képernyőinken, így a nagy felbontás, a csodaszép renderek, a valós idejű fények és árnyékok kivétel nélkül az egyedi játékmenet hangulatát hivatottak alátámasztani.

Az alkotásban négy karakter közül választhatunk majd, így ott lesz Joseph, a klasszikus platformer hős a dupla ugrásával és a játékkardjával, Ally, a gyorsan futó atléta és falfutó, Doug, aki az igazi tankot képviseli a játékban, valamint a nindzsa jellemekkel megáldott Sarah.

A Children of Liberty szintén a kalandjátékokban megismert csavaros és rendkívül mókás történettel lesz felruházva, amelyben az amerikai történelem jeles alakjaival, így Samuel Adamsszel, John Hancockkal, Margaret Gage-dzsel és Paul Revere-vel is találkozhatunk. Megjelenési dátum nincs, de a célplatform a PC.
Children of Liberty címmel készít videojátékot a 2011-es év legjobb indie fejlesztője címet is elnyert Lantana Games csapata, akiktől korábban is azt vártuk, hogy egy rendkívül kreatív alkotást tesznek majd elénk, az imént megnevezett mű esetében pedig ez abszolút meg is fog valósulni.'>
4 hozzászólás

Braddock

13 éve, 1 hónapja és 27 napja

Nem szép de el tudnék vele szórakozni 5 percig!

válasz erre

Maniac

13 éve, 1 hónapja és 27 napja

A kilencvenes éveket idézi, engem ezért tudott elvarázsolni.mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 1 hónapja és 27 napja

Nem szép de platformhoz képest viszont jól néz ki

válasz erre

Vendég

13 éve, 1 hónapja és 27 napja

Szerintem nem szépmeglepett smiley

válasz erre
Children of Liberty
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja