Bejelentve a Cartoon Universe: Egy MMO kicsiknek és mesekedvelőknek

2012. május 03.
1.5051
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Warner legutóbbi sajtóközleményében bejelentette, hogy a WB Games Montréal fejlesztőcsapatának első videojátéka a Cartoon Universe címet kapta a keresztségben, amely egy olyan free to play rendszeren alapuló online alkotás lesz, ami elsősorban a kisebb korosztálynak és a mesekedvelőknek szól.
Advertisement

A játék biztonságos, ellenőrzött és ellenőrizhető szociális és közösségi rendszerrel bír majd, így valóban még a legkisebbek is csatlakozhatnak interaktív világához.

A Cartoon Universe egyébiránt - ahogyan azt neve is mutatja - alaposan a mesék világára épül, így a fejtörők és feladatok alatt nem csak a legnépszerűbb rajzfilmekből ismerős helyszínek, hanem egyben karakterek is visszaköszönnek ránk, származzanak azok a Scooby-Doo-ból, netán a Looney Tunes-ból.

A játék a tervek szerint még az idén ősszel megjelenhet a tengerentúli régiókban, ám itt az öreg kontinensen várhatóan csak 2013-tól lesz elérhető, ennél pontosabb időpont vagy egyéb információ azonban még nem áll rendelkezésünkre a Cartoon Universe-ről.
Cartoon Universe címet kapta a keresztségben, amely egy olyan free to play rendszeren alapuló online alkotás lesz, ami elsősorban a kisebb korosztálynak és a mesekedvelőknek szól.'>
2 hozzászólás

Vendég

12 éve, 10 hónapja és 25 napja

kivancsi vagyok hogy fog mukodni ez a parentcontrol. honnan tudja majd ki ul ott?meglepett smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 10 hónapja és 25 napja

Jópofa!mosolygó smiley

válasz erre
Cartoon Universe
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljaM.O.R.P.H. profiljamarco profilja