Bejelentve a BigHead Bash: American McGee legújabb agymenése

2011. december 14.
1.7141
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Alice: Madness Returns átlagos sikerei után sem adja fel a harcot American McGee barátunk, aki bár egyszer volt a csúcson, azóta pedig a Pokol bugyrait járja, de minket így is lázba hoz minden egyes munkája, így például legújabb alkotása is, ami a BigHead Bash címre hallgat, értelemszerűen a Spicy Horse fejleszti és meglepő módon egy Facebookra készülő, oldalra scrollozós játékmenettel bíró, úgynevezett aréna-lövölde lesz belőle.



A játék bétája már most elérhető mindazoknak, akik nyomtak egy "tetsziket" az alkotás hivatalos Facebook oldalán, ám a végleges változatra még várnunk kell, méghozzá egészen februárig. A béta egyébiránt egészen hiányos formában mutatja meg a játékot, többek között például hiányzik belőle a karakterkészítés lehetősége is, de további opciókban is szűkölködik. Amennyiben mégis szeretnéd már most kipróbálni, nincs más dolgod, mint ellátogatni a Facebook-ra, ott rákeresni a BigHead Bash játékra, majd "tetszikelni". Tetszik érteni?
2 hozzászólás

totyak

13 éve, 5 hónapja és 2 napja

Nem volt azért annyira rossz az Alice, hogy McGee a pokolban érezze magát.

válasz erre

SP/\RT/\N

13 éve, 5 hónapja és 2 napja

Nem hittem volna hogy McGee is a Facebook felé fordul játékfejlesztés terén, belekezdhetne valami komolyabb projektbe az Alice után mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Ronalddo profilja