Bejelentve az A Total War Saga: Thrones of Britannia

2017. november 14.
4.4321
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Creative Assembly máris bejelentette az A Total War Saga kezdeményezés első játékát, aminek részeként egy a fő sorozattól eltérő intervallumba utazhatunk, egy sokkal kisebb, kevésbé átfogó vagy jelentős történelmi időszak és konfliktus felölelésével a középpontban.

Az A Total War Saga: Thrones of Britannia részeként egyenesen 878-ba repülhetünk vissza az időben, egyenesen Britanniába, amikor a vikingek erőteljesen kóstolgatták a szigetet, azonban Anglia, Wales, Skócia és Írország királyainak megvolt a módszerük arra, hogy miként verjék vissza a barbárok támadásait, ezeket pedig nekünk is alkalmaznunk kell majd a győzelem érdekében.

Az A Total War Saga: Thrones of Britannia várhatóan jövőre jelenik meg, a Total War-sorozat többi tagjához hasonlósan kizárólag PC-re, egy teljes értékű kampány részeként, a szériától megszokott valós idejű harcokat és körökre osztott taktikázást elegyítő játékmenettel.

Nézd nagyban ezt a videót!1 hozzászólás

Tommy

11 hónapja, 1 hete

Megint egy rajzolgatós trailer. Ezeket nem csipem, a játékból szeretnék látni inkább.

válasz erre
A Total War Saga: Thrones of Britannia
9.290 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljaHellblade profiljamarco profiljagokuvsvegita profiljaEspio profiljaWarriorAutobot profiljaLaci721 profiljaWickedSick profilja