Bejelentve a WRC 8

2019. január 25.
5.1761
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy kis szünet után idén újra visszatér közénk a WRC-sorozat, ezáltal minden onnan folytatódik, ahol korábban abbamaradt, de a WRC 8 nemcsak sokkal szebb és látványosabb, hanem a játékmenet terén is realisztikusabb lesz majd.

A rallys játék következő felvonása PC-re, PS4-re és Nintendo Switch-re érkezik idén szeptemberben a Kylotonn Racing és a Bigben Interactive kooperációjában, az első kedvcsináló alapján pedig a Ford Fiesta rally autó mellett már biztos, hogy megtalálhatjuk majd benne a Monte Carlóban és a Törökországban kialakított rally pályákat.

Persze ez csak a jéghegy csúcsa lesz, hiszen az összes manapság ismert pilóta, autó és helyszín felvonul a WRC 8-ban, mely a játékmódok terén a kurrens éved futamain felül tartalmazza majd a Junior WRC-t, a WRC 2-t, sőt legendás sofőrök futamait is, a karrier mód mellé érkező többjátékos mókában pedig 14 ország több mint 100 rally szakaszát száguldhatjuk végig.

A készítők kiemelték, hogy a WRC 8 egyik legnagyobb újdonsága a dinamikus időjárás bevezetése lesz, ami már a játékmenetre is hatást gyakorol, tehát egyáltalán nem lesz mindegy, hogy milyen gumikkal és beállításokkal indulunk neki a szakaszoknak.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

Patrik94

1 éve, 8 hónapja és 4 napja

Na ez megint egy olyan játék amit vennék de nem merek, annyit kellett már csalódni ezekben a címekben.

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 8 hónapja és 5 napja

Zsír, várós. Jól néz ki egyelőre.

válasz erre

muki

1 éve, 8 hónapja és 5 napja

Régen (még első második rész környékén) de szerettem, rengeteget toltam vele. Jó hogy újra jön.

válasz erre
WRC 8
15.499 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljaManiac profiljaiPet profiljamarco profilja