Bejelentve a Vive Pro 2 VR headset, íme minden részlet

2021. május 11.
32.1731
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A HTC bejelentette a legújabb VR headsetjét, amely a Vive Pro 2 név alatt fut, és 5K felbontású kijelzővel rendelkezik, szemenként 2,5K-val és 120Hz-es panellel - sőt mi több, a fülhallgató látómezője 120 fokosra bővült a "kettős halmozott lencsés kialakítás" révén.
 

Az új fejhallgató támogatja a Display Stream tömörítést, ugyanakkor visszafelé kompatibilis a DisplayPort 1.2-vel. A Vive Pro 2 IPD beállításokat és állítható fejpántot kínál, illetve van még egy méretezési tárcsa is a tulajdonosoknak az illeszkedés további testreszabásához. A headset támogatja a külső fejhallgatót, és saját 3D térbeli hangrendszerrel rendelkezik.

Az elődhöz hasonlóan az új fülhallgató az összes Vive SteamVR kiegészítővel is együtt fog működni - beleértve a Vive Trackerek minden generációját és a Vive Facial Tracker programot. 749 dollárért dobják piacra június 4-én, ami közel 221 ezer forintot jelent a gyakorlatban.

Bejelentve a Vive Pro 2 VR headset, íme minden részlet - 2. kép

Emellett bejelentették a Vive Focus 3-at is, ami abszolút üzleti felhasználású VR headset. Ez is 5K felbontású és 120 fokos FOV-val bír, míg a panel frissítési gyakorisága csak 90Hz, ami csökken a Pro 2-höz képest. Ez 1300 dollárért, azaz 383 ezer forintért megy.
3 hozzászólás

Patrik94

4 hónapja, 3 hete és 4 napja

Tartalom kéne már, normális. Ezek az egy két órás mókák nem az igaziak.

válasz erre

Mordorer

4 hónapja, 3 hete és 4 napja

Irreálisan drága.

válasz erre

muki

4 hónapja, 3 hete és 5 napja

Nagyon drága, tartalom nélkül egyszerűen nem éri meg.

válasz erre

ezt mondjátok

tombadillo profilja

tombadillo

1 órája és 17 perce
VaPe profilja

VaPe

2 órája és 22 perce
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt