Bejelentve a Tekken 7 negyedik szezonja, érkezik Kunimitsu

2020. augusztus 01.
8.6091
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Zakatol előre továbbra is a Tekken 7 szekere, lévén a Bandai Namco lerántotta a leplet a hamarosan érkező negyedik szezonjáról, és bár túlzottan sok részletbe nem bocsátkoztak a kapcsolódó trailer videóbban, de az egyik következő karaktert már be is tease-elték.
Advertisement

Balansz kapcsán várhatunk megannyi változtatást, sőt mi több, minden karaktert meg fognak toldani néhány extra mozdulattal, hogy minden eddiginél nagyobb választékkal karatézhassuk le az ellenfeleket. Ezenfelül az online élményt is javítani készülnek a srácok.

Ami viszont mindennél izgalmasabb, hogy bár konkrétan nincs kimondva, de az előzetes végén erőteljesen utalnak rá, hogy érkezik Kunimitsu a játszható karakterek közé, akit legutóbb a Tekken Tag Tournament 2-ben láthattunk, de azelőtt is jó pár etapot kihagyott.

Nézd nagyban ezt a videót!



Tekken 7 szekere, lévén a Bandai Namco lerántotta a leplet a hamarosan érkező negyedik szezonjáról, és bár túlzottan sok részletbe nem bocsátkoztak a kapcsolódó trailer videóbban, de az egyik következő karaktert már be is tease-elték.'>
2 hozzászólás

Ronalddo

3 éve, 11 hónapja és 9 napja

Nem volt eddig is túl sok mozdulat? meglepett smiley Már így is csak a gombcsapkodásból áll az egész. röhögő smiley

válasz erre

VaPe

3 éve, 11 hónapja és 9 napja

Annak idején de szerettem.. De a harmadik résznél elengedtem. röhögő smiley

válasz erre
Tekken 7
9.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljamarco profilja