Bejelentve a Stellaris: Utopia kiegészítő

2017. február 04.
4.5231
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Paradox Interactive csapata hivatalosan is lerántotta a leplet a nagyszerűen sikerült Stellaris űrstratégia első nagyobb kiegészítőjéről, amely Utopia címmel bővíti majd a játékot a jövőben.

Habár egy nagyobb DLC-t már tavaly októberben is kapott az alkotás Leviathans név alatt, az Utopia azonban egy igazi bővítmény lesz, amely többek között számtalan új lehetőséget ad a kezünkbe ahhoz, hogy meghódítsuk az űrt és felépítsük, valamint fejlesszük galaktikus birodalmunkat.

A kiadó hivatalos bejelentése szerint lehetőségünk nyílik majd a bővítményben gigantikus építmények felhúzására, de megjelennek a tradíciók, valamint Habitat Station név alatt egy olyan nagy épület, amelynek részeként sokkal nagyobb populációt alakíthatunk ki egy bolygó felszínén.

A készítők az Utopia kapcsán a közeli jövőben ígértek további tájékoztatást, de addig is itt egy kis teaser hozzá, csak a hangulat kedvéért.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

totyak

3 éve, 3 hónapja és 18 napja

Ok, úgy látom nem én vagyok az egyetlen, akinek a játék címe semmit nem mond. A trailer meg megintcsak nem segít ki sok infóval.

válasz erre

VaPe

3 éve, 3 hónapja és 21 napja

Nálam kimaradt ez a game pedig elég érdekesnek tűnik!

válasz erre

Patrik94

3 éve, 3 hónapja és 21 napja

Azta, az alapjátékról is most hallok először!

válasz erre
Stellaris
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

1000feri profilja