Bejelentve a Phantom Doctrine II: The Cabal, a nagyszerűen sikerült taktikai stratégia folytatása

2020. július 24.
3.8401
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Creative Forge Games csapata bejelentette, hogy hamarosan elkészítik a 2018-ban megjelent Phantom Doctrine folytatását, mely egy kevesek által ismert, de egyenesen zseniálisnak tekinthető taktikai stratégia volt a sorban.

A Phantom Doctrine II: The Cabal címre keresztelt új részben ismét egy kémkedős thriller vár majd ránk, részeként pedig egyenesen 1986-ba utazhatunk majd azzal a célzattal, hogy beszivárogjunk a The Cabal névre hallgató titokzatos hírszerző ügynökség falai közé, és ott sorra kivégezni a célszemélyeket, lévén a játék alternatív történelme szerint a csernobili atomkatasztrófa ennek a szervezetnek a terrorakciója volt, mely ráadásul csak a kezdet kezdetét jelentette.

A Phantom Doctrine II: The Cabal kapcsán a legnagyobb érdekesség, hogy ezúttal nem egy körökre osztott stratégia vár ránk, a készítők módosítottak a stíluson, és egy külsőnézetes lövöldévé alakították a játékot, ami nem biztos, hogy nagyon bejön majd a rajongóknak, mindenesetre az első kedvcsináló azért érdekesnek tűnik. A megjelenési dátum és a célplatformok még nem ismertek, de a PC már biztos.

Nézd nagyban ezt a videót!1 hozzászólás

Patrik94

2 hónapja, 5 napja

Én erről nagyon lemaradtam, úgyhogy most utána is nézek az első résznek!

válasz erre
Phantom Doctrine II: The Cabal
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

iPet profiljamarco profiljadarkomen profiljagery1113 profiljaMarduk profiljaGargameth profiljapityuska profiljaSándorkolbász profilja