Bejelentve a Nioh harmadik DLC csomagja

2017. július 24.
3.2751
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy több mint egyórás livestream során a Koei Tecmo csapata hivatalosan is lerántotta a leplet a Nioh soron következő harmadik letölthető tartalmáról, amely Genna Enbu címmel érkezik meg közénk nemsokára.

Az alábbiakban általatok rögzített formában megtekinthető élő adásban a két rendező, Fumihiko Yasuda és Yosuke Hayashi beszéltek elsők között a különleges című bővítményről, ami mellett természetesen a második DLC is szóba került, sőt mi több, az előadás végén - 1 óra 10 percnél - egy új trailert szintén bemutattak hozzá a készítők, amit megelőz egy halom gameplay felvétel.

Sajnos a Genna Enbu kiegészítőről egyelőre semmiféle egyéb információnk sincs a címén túl, hogy esetében be kell érnünk most ennyivel, noha szerény történelmi ismereteink alapján azt még azért hozzátennénk, hogy a kifejezéssel a japánok a Sengoku érában a polgárháborús korszak végét jelölik, szóval talán erre összpontosít a DLC is.

Nézd nagyban ezt a videót!



Nioh soron következő harmadik letölthető tartalmáról, amely Genna Enbu címmel érkezik meg közénk nemsokára.'>
1 hozzászólás

RyutheStaR

7 éve, 3 hónapja és 24 napja

Baaaszus, de király. El is felejtettem, hogy 3 dlc lesz, ennek most nagyon ürülök. Holnap meg jön a 2. dlc hajaj, kár, hogy csak csütörtökön érek majd rá nekikezdeni. szomorú smiley

válasz erre
Nioh
6.445 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja