Bejelentve a MotoGP 18

2018. március 31.
4.2011
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Milestone bejelentette, hogy idén sem hagynak minket új MotoGP-játék nélkül, így lerántották a leplet a MotoGP 18-ról, aminek a legnagyobb érdekessége első körben az lesz, hogy Nintendo Switch-re is megjelenik majd.

Mindemellett persze PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is számíthatunk az érkezésére, méghozzá napra pontosan június 7-én, míg a Nintendo új masinájára viszont csak valamikor a későbbiekben roboghat majd be.

Hogy a MotoGP 18 milyen újdonságokat tud felvonultatni, azt egyelőre nem tudjuk, hiszen a hivatalos közleményben Matteo Pezzotti vezető dizájner csak a kötelező kliséket pufogtatta el olyan kijelentésekkel, mint a minden eddiginél realisztikusabb élmények, a szebb megjelenés, vagy az újragondolt fizika.

Nézd nagyban ezt a videót!6 hozzászólás

totyak

6 hónapja, 6 napja

Switch erősebb, mint a PS3? Klassz, hogy jönnek rá új címek, csak azért nem mindegy, hogy előző generációs kinézettel, vagy annál kicsit jobbal.

válasz erre

Patrik94

6 hónapja, 1 hete és 1 napja

Milestone. Sokat nem várok...

válasz erre

petrovicsz

6 hónapja, 1 hete és 2 napja

Az aztán trailer.

válasz erre

Direktor

6 hónapja, 1 hete és 2 napja

Milestone-nal én már úgy vagyok hogy mindegyik játékukkal várok egy kis időt, hetek alatt beesik az ára, és akkor veszem meg. Ha megveszem egyáltalán persze.

válasz erre

Ronalddo

6 hónapja, 1 hete és 2 napja

Milestone úgyhogy fenntartásokkal kezelem a dolgot...

válasz erre

muki

6 hónapja, 1 hete és 2 napja

Jajjjjj.... Majd meglátjuk...

válasz erre
MotoGP 18
10.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Hellblade profiljasony1515 profiljaMarduk profiljaGargameth profiljaWickedSick profiljaturatur profiljaLaci721 profiljaManiac profilja