Bejelentve a Monster Hunter World: Iceborne kiegészítő, Geralt is bekerül a játékba

2018. december 10.
9.8201
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nagyszabású Monster Hunter World bejelentésekkel szolgált a Capcom ma délután, így lehullt a lepel az első kiegészítőről, mely Iceborne címmel jövő ősszel várható a szörnyvadász kalandhoz.

A bővítményt a kiadó igencsak masszívnak nevezte, ezáltal olyan tartalmakra számíthatunk, melyek a széria korábbi G- és Ultimate kiadásaiból lehetnek ismerősek, ennek részeként egy komplett új jeges világ, rengeteg friss küldetés, szörnyetegek, mozdulatok és természetesen felszerelések is várnak majd a rajongókra, élvezetéhez azonban elengedhetetlen lesz az alapjáték megléte.

Az Iceborn expanzión túl a Capcom megerősítette továbbá az első nagyobb crossover eventet is a játékhoz, aminek részeként a The Witcher-sorozatból ismert Geralt is csatlakozik a játékhoz, de hogy pontosan mikor és milyen körülmények között, az egyelőre még nem derült ki, csak annyi, hogy 2019 elején várhatunk rá.

További jó hír, hogy a Capcom még ezen a héten egy ingyenes próbaváltozatot is elérhetővé tesz a játékból, így december 12. és december 17. között a konzolosok alaposan belekóstolhatnak a szörnyvadászatba három csillagos szintig.

Nézd nagyban ezt a videót!

2 hozzászólás

WickedSick

2 hónapja, 2 hete és 4 napja

Na ne bassz! pont mostanában dumáltunk haverral, hogy meg kéne venni, erre jön egy demo? Idén korábban jön a karácsony

válasz erre

Gólem

2 hónapja, 2 hete és 4 napja

Jézusom de beteg. Mit keres benne Geralt baszki?????

válasz erre
Monster Hunter World
11.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Hellblade profiljaWickedSick profilja5t3v3nk3 profiljaMarduk profilja